Algemene Voorwaarden

DE LIEFDE HOUDT VAN ONVOORWAARDELIJKHEID, MAAR DIT IS TOCH GOED OM TE LEZEN

Aanmelden / Annuleren

De aanmelding kan tot uiterlijk 1 week voor de ceremonie. Dit is om voldoende voorbereidingstijd te hebben voor diëten e.d.

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie om je te kunnen voorbereiden op de reis.

Vanaf het moment van aanmelding is een betalingsverplichting van kracht.

Betalingen dienen een week voor voor aanvang van de ceremonie te worden voldaan op rekeningnummer NL52 TRIO 0197 9874 51 t.n.v. Jochem van der Linden

Tot 7 dagen voor de geplande datum is het mogelijk de ceremonie kosteloos te annuleren of te verplaatsen. Hierna wordt er 50% in rekening gebracht.

Bij het niet verschijnen op de afgesproken ceremoniedatum zonder afzegging, of als blijkt dat je niet hebt voldaan aan noodzakelijke voorbereidingen, waardoor deelname niet mogelijk is, wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.

Bij sommige fysieke of mentale aandoeningen kan een schriftelijke toestemming worden gevraagd van een behandelend arts.

Verklaring

Alle deelnemers dienen een persoonlijke verklaring te ondertekenen voor aanvang van de ceremonie. Zonder deze ondertekening is het niet mogelijk aan de ceremonie deel te nemen.

Met deze verklaring bevestig je dat je op de hoogte bent van:
  • De gedragsregels: (Tijdens de ceremonie wordt er op fluisterende toon gecommuniceerd en wordt er met respect voor elkaars proces met elkaar omgegaan)
  • Je eigen verantwoordelijkheid  over medicijn- en eventueel druggebruik in combinatie met Ayahuasca.
  • Je eigen verantwoordelijkheid over psychische en lichamelijke aandoeningen in combinatie met Ayahuasca.
  • Een verplicht onthoudingstermijn van alcohol, drugs, bepaalde medicatie en andere gevaarlijke substanties van minimaal 7 dagen voorafgaande aan de ceremonie.
  • De psychedelische en lichamelijke effecten (mogelijk overgeven, diarree en duizeligheid) die horen bij het gebruik van Ayahuasca
  • Het verbod op het maken van beeld of geluid opnames tijdens de ceremonie.
  • Je eigen verantwoordelijkheid bij deelname aan het verkeer na afloop van de ceremonie (aangeraden wordt het openbaar vervoer of een taxi)
  • Dat deelname aan de ceremonie volledig vanuit eigen wil en beweging moet zijn ontstaan.
  • Dat de minimale leeftijd voor deelname 18 jaar is.
  • Je eigen volledige verantwoordelijkheid voor deelname aan de ceremonie en dat de begeleiders van de ceremonie en/of “de Liefde” niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van Ayahuasca tijdens de ceremonie.